Pozovite nas: 011/3861-331
Image Alt
  >  Vodič za online kupovinu

Vodič za online kupovinu

Uslovi kupovine

Kupovinom na internet prodavnici minimondo.rs prihvatate Uslove kupovine korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu.

Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune Uslova korišćenja i ostalog sadržaja navedenog na sajtu minimondo.rs .

Zaštita privatnosti

Internet prodavnica www.minimondo.rs se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca, koji putem online shopa, ostavljaju svoje podatke za slanje paketa. Prikupljamo samo osnovne podatke o korisnicima koji su nam neophodni za poslovanje i informisanje u cilju pružanja kvalitetne usluge. O tome saznajte više u delu o kolačićima.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo ovlašćenom licu kome su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi zaposleni u privrednom preduzeću Mini Mondo doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu, kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo privrednog društva Mini Mondo doo ili njegovih partnera i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti.

Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera.

Opis proizvoda

Opis i cena svih proizvoda nalazi se u pregledu artikala, kao i u korpi. Cene artikala su iskazane sa PDV-om, gde u cenu artikala nisu uračunati troškovi dostave.

ZA SVE PORUDŽBINE PREKO 5000 DINARA, ORGANIZUJEMO BESPLATNU DOSTAVU.

Trudimo se da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Međutim, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da bez prethodne najave promenimo opis i cenu svih artikla na ovom sajtu. Svi artikli koji su prikazani na ovom sajtu deo su naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni za isporuku u svakom trenutku.

Informacije o trenutnoj raspoloživosti artikala možete proveriti slanjem upita na e-mail [email protected], ili na kontakt telefon 011/3861-331.